Menu
Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef. Daarnaast voorzien we ook een uitgebreide kaart.
Menu van de Chef
Voorgerecht |
Tussengerecht met half kreeftje |
Vishoofdgerecht OF Vleeshoofdgerecht |
Dessert OF Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd Suppl. € 6 |
€ 69.00 (menu met kreeft) (menu avec hornard)
Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Kaart
Bruchetta's & Tapas
Bruschetta met tomaat - Mangalica (3 st) | 15 |
Bruschetta met verse garnaal (3 st) | 18 |
Bordje huisgerookte zalm - vinaigrette - toast | 13 |
Voorgerecht
6 of 9 Fine de Claires - sjalot - rode wijn - vinaigrette | 15/21 |
Carpaccio van rund - truffelemulsie - parmezaan - rucola- avocado | 15 |
Gebakken ganzenlever – dadels – noten - kweepeer | 17,50 |
Tomaat Garnaal ‘New Style’ - vers gepelde garnalen | 21 |
Smeus van polderaardappel - vers gepelde garnalen | 21,50 |
Koksijdse garnaalkroketten. | 16 |
1/2 Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid | 21 |
1/2 Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze - tomaat - basilicum | 21 |
Voorgerecht van de menu | 16 |
Vishoofdgerecht
Zeebaars – ratatouille – aubergine - gekonfijte aardappel | 28 |
Bouillabaisse - toast - rouille | 27 |
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft | 47 |
Tomaat Garnaal ‘New Style’ - vers gepelde garnalen | 34 |
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze - tomaat - basilicum | 42 |
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid | 42 |
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ | 37 |
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - vers gepelde garnalen - Hollandse saus | 33 |
Visgerecht van de menu | 29 |
Zeevruchtenschotel* Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters | 42 |
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft* Halve kreeft Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters | 42 |
*Zeevruchtenschotels vanaf oktober op aanvraag
Vleeshoofdgerecht
Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline | 29 |
Rundstournedos - bearnaise of pepersaus - groentenmix | 28 |
Lamskroontje - oven gebakken - primeuraardappel | 32 |
Vleesgerecht van de menu | 29 |
Dessert
Dame blanche ‘De Normandie’ | 9 |
Brownie – chocolademousse – advocatenroom | 9 |
Veurnse meringuetaart | 9 |
Sabayon Escoffier - vers fruit - roomijs | 9,50 |
Irish Coffee | 9,50 |
Dessert van de menu | 9,50 |
Alle gerechten worden marktvers gemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip.