Menu

Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef. Ontdek onze The Dunes Kaart.

The Dunes Kaart

Tapas

6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette16/22
Bruschetta met huisgerookte zalm (3 st) 16
Bruschetta met tomaat - Mangalica (3 st) 16

Voorgerecht

½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum22
Asperges – Vlaamse stijl – mimosa van ei – huisgerookte zalm – noisette crumble 19
Asperges – Vlaamse stijl – mimosa van ei – gerookte Ibérico – noisette crumble 19
Pieterman – ragout van asperges – zwarte linzen 16
Tomaat garnaal ‘ New Style’ – vers gepelde garnalen 21

Hoofdgerecht

Op vel gebakken Kabeljauw – pastinaak – broccoli –  jus geparfumeerd met curry29
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum44
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’37
Gebakken lamsfilet – oesterzwam – artisjok – maxime aardappel29
Rundertournedos — béarnaise of pepersaus — warme groenten29
Zeevruchtenschotel
Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft 
Halve kreeft Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
62

Dessert

Cheesecake – krokant – Belgische aardbeien – New style9,5
Dame Blanche – vanille – chocolade9
Sabayon Escoffier – vers fruit – vanille 9,5

Alle gerechten worden marktvers gemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip.

Take Away

Stel zelf je menu samen! 
Bestellen kan via info@denormandie.be

 

Afhaal in het weekend

Afhaal op zaterdag vanaf 15h – 18h
Afhaal op zondag vanaf 10h30 – 12h30

Vermelding van: Naam – Telefoonnummer – Datum van afhaal – Uur van afhaal – Duidelijke bestelling – Aantal per gewenst gerecht

 

Hapjes

Tartare van zalm – bulgursalade – mierikswortel – appel 2.20
Vitello Tonato – fregula – picklescrème – waterkers2.20
Oesters – diep (per stuk) - rode wijnazijn2.50

Voorgerecht

½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum22
Asperges – Vlaamse stijl – mimosa van ei – vers gepelde garnalen – noisette crumble21
Tomaat garnaal ‘New Style’– vers gepelde garnalen20 

Hoofdgerecht

Gebakken lamsfilet – oesterzwam – artisjok – maxime aardappel20 
Op vel gebakken Kabeljauw – pastinaak – broccoli – linzen –  jus geparfumeerd met curry 20
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum42

Dessert

Cheesecake “New Style” – krokant – Belgische aardbeien 7

Zeevruchtenschotel (per 2 personen)

Zeevruchtenschotel
Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42/pp
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft*
Halve kreeft - Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
62/pp
De Normandie