Menu

Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef. Daarnaast voorzien we ook een uitgebreide kaart.

Take Away Pasen

Stel zelf je menu samen! 
Bestellen kan via info@denormandie.be

Afhaal op:
Zaterdag 03/04 vanaf 15h – 18h
Zondag 04/04 vanaf 10h30 – 12h30
Maandag 05/04 vanaf 10h30 – 12h30
Zaterdag 10/04 vanaf 15h – 18h
Zondag 11/04 vanaf 10h30 – 12h30

Vermelding van: Naam – Telefoonnummer – Datum van afhaal – Uur van afhaal – Duidelijke bestelling – Aantal per gewenst gerecht

 

Hapjes

Tataki van tonijn – boekweit crunch – gekonfijte tomaat – wakame2.20
Gerookte paling – structuren van biet – bulgur – humus2.20
Oester / stuk – rode wijnazijn2.50

Voorgerecht

Pieterman – ragout van asperges – linzen – rode ui – edamame14
Tomaat garnaal ‘New Style’ – vers gepelde garnalen20
Asperges – Vlaamse stijl – mimosa van ei – vers gepelde garnalen – noisette crumble21
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum22 

Hoofdgerecht

Gebakken lamsfilet – oesterzwam – artisjok – jus versterkt met mosterd 20 
Kabeljauw – romanesco – bloemkool – jus geparfumeerd met anijs 20
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum42

Dessert

Brownie van Sao thomé – marcarpone – aardbeien 7

Zeevruchtenschotel (per 2 personen)

Zeevruchtenschotel
Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42/pp
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft*
Halve kreeft - Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
62/pp

Menu van de Chef

Voorgerecht
Tussengerecht met half kreeftje
Vishoofdgerecht
OF
Vleeshoofdgerecht
Dessert 
OF
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd
Suppl. € 6
€ 49.00 (menu zonder kreeft)
€ 69.00 (menu met kreeft) (menu avec hornard)
 
Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.

Kaart

Bruchetta's & Tapas

Bruschetta met tomaat - Mangalica (3 st)15
Bruschetta met verse garnaal (3 st)18
Bordje huisgerookte zalm - vinaigrette - toast13

Voorgerecht

6 of 9 Fine de Claires - sjalot - rode wijn - vinaigrette15/21
Carpaccio van rund - truffelemulsie - parmezaan - rucola- avocado15
Gebakken ganzenlever – dadels – noten  - kweepeer17,50
Tomaat Garnaal ‘New Style’ - vers gepelde garnalen 21
Smeus van polderaardappel - vers gepelde garnalen21,50
Koksijdse garnaalkroketten. 16
1/2 Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid 21
1/2 Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze - tomaat - basilicum21
Voorgerecht van de menu 16

Vishoofdgerecht

Zeebaars – ratatouille – aubergine - gekonfijte aardappel28
Bouillabaisse - toast - rouille27
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft47
Tomaat Garnaal ‘New Style’ - vers gepelde garnalen 34
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze - tomaat - basilicum42
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid 42
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ 37
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - vers gepelde garnalen - Hollandse saus33
Visgerecht van de menu 29
Zeevruchtenschotel*
Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft* 
Halve kreeft Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
62

*Zeevruchtenschotels vanaf oktober op aanvraag

Vleeshoofdgerecht

Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline29
Rundstournedos - bearnaise of pepersaus - groentenmix28
Lamskroontje - oven gebakken - primeuraardappel 32
Vleesgerecht van de menu 29

Dessert

Dame blanche ‘De Normandie’9
Brownie – chocolademousse – advocatenroom9
Veurnse meringuetaart9
Sabayon Escoffier - vers fruit - roomijs 9,50
Irish Coffee 9,50
Dessert van de menu 9,50

Alle gerechten worden marktvers gemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip.

De Normandie