Menu
Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef.
Menu van de Chef
Op vel gebakken pieterman – m’hamsa- soja – zoete paprika - Nantuasaus |
Half kreeftje – olijfolie – lookboter – tomaat - basilicum |
Zeewolf onder korst – zalf van gerookte paprika – oesterzwam – jonge prei Of Ribeye – chimichurri - shiitake – bloemkool – wafelaardappel |
Soepje van Belgische aardbeien – Lambrusco – zwarte peper – pompelmoes Of Kaasbordje _ Suppl. € 6 |
€ 55.00 (menu zonder kreeft)
€ 87.00 (menu met kreeft)
Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Kaart
Tapas
6 of 9 Fine de Claires - ijsgekoeld - sjalotten-rode wijn-vinaigrette_ 23.50 / 28.50 | |
Bordje gedroogde ham 'Le Noir de Bigorre _ 19.50 | |
Pinsa bruschetta - huisgerookte zalm - humus - gekonfijte tomaat - (3 st) _ 16 | |
Pinsa bruschetta - Mangalica - humus - gekonfijte tomaat - Parmezaan (3 st) _ 16 | |
Voorgerechten
6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette _ 23.50/28.50 | |
Carpaccio van rund - truffelemulsie - Parmezaan - rucola - aardpeer _ 21.50 | |
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde Oostduinkerkse garnalen _ 29.50 | |
Smeus van Polderaardappel - vers gepelde Oostduinkerkse garnalen _ 27 | |
Koksijde garnaalkroketten _ 24 | |
½ kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 32 | |
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 32 | |
Terrine van foie gras - kweepeer - pistache - gepekelde groenten _ 27 | |
Voorgerecht van de menu _ 23 |
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Het menu van de chef is te nemen per tafel. Dank voor uw begrip!
Kreeft, Vis & Veggie
Kreeft
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 61 | |
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 61 |
Vis
Zeebaars - ratatouille - gekonfijte aardappel _ 36 | |
Bouillabaisse - toast - rouille _ 34 | |
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft _ 60 | |
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 43 | |
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ _ 43 | |
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - garnalen -Hollandse saus _ 38 | |
Visgerecht van de menu _ 35 |
Veggie
Quinoa - Portobello - champignons - miso - brunoise _ 33 |
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Het menu van de chef is te nemen per tafel.
Dank voor uw begrip!
Vlees
Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline _ 37 | |
Rundertournedos — béarnaise of pepersaus — warme groenten _ 35 | |
Lamskroontje - oven gebakken - primeur aardappelen _ 37 | |
Vleesgerecht van de menu _ 35 |
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Het menu van de chef is te nemen per tafel.
Dank voor uw begrip!
Zeevruchten
De klassieke zeevruchtenschotel _ 49 Noordzeegarnalen - krabbenpoten - langoustines - koningsgarnalen - kreukels - Bretoense wulken - diepe oesters | |
Zeevruchtenschotel 'Normandie' _ 81 1/2 kreeft - Noordzeegarnalen - krabbenpoten - langoustines - koningsgarnalen - kreukels - Bretoense wulken - diepe oesters | |
Kreeftenmenu _ 90 3x halve kreeft (klassiek - vlaams - olijfolie) |
Vanaf Pasen tot september zijn de zeevruchtenschotels beschikbaar. Vanaf oktober tot Pasen - enkel op aanvraag
Desserts
Chocolademousse _ 10,5 | |
Dame Blanche – vanille – chocolade _ 12.5 | |
Assortiment van vruchtensorbets _ 10,5 | |
Kolonel - limoensorbet - wodka _ 12 | |
Sabayon Escoffier – vers fruit – vanille _ 13 | |
Kaasbordje 'uit alle windstreken' - notenbrood _ 15 | |
Irish coffee _ 12 | |
Dessert van de menu _ 10,5 |