Menu

Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef. 

Menu van de Chef

Op vel gebakken zeebaars – bloemkoolzalf – broccoli couscous - gekonfijte tomaat - m'hamsa
Half kreeftje – olijfolie – lookboter – tomaat - basilicum
Pladijsfilet – jonge prei – oesterzwam – zoete aardappel - linzen
Of
Filet van jonge eend – gekonfijte butternut – shiitake – snijbonen – Maxime aardappel 
Chocolademousse – aardbeien – kersen - citroencrunch
Of
Kaasbordje  _ Suppl. € 6
€ 51.00 (menu zonder kreeft)
€ 80.00 (menu met kreeft)
 
Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.

 

Kaart

Tapas

6 of 9 Fine de Claires - ijsgekoeld - sjalotten-rode wijn-vinaigrette_ 18.50 / 24.50 
Bordje gedroogde ham 'Le Noir de Bigorre _ 19.50 
Pinsa bruschetta - huisgerookte zalm - humus - gekonfijte tomaat -  (3 st) _ 16 
Pinsa bruschetta - Mangalica - mozzarrella - gekonfijte tomaat - Parmezaan (3 st) _ 16 
  

 

Voorgerechten

6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette _ 18.50/24.50 
Carpaccio van rund - truffelemulsie - Parmezaan - rucola - aardpeer _ 19.50 
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 25 
Smeus van Polderaardappel - vers gepelde garnalen _ 25 
Koksijde garnaalkroketten _ 23 
½ kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 29 
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 29 
Gebakken ganzenlever - oesterzwam - lente-ui _ 24 
Voorgerecht van de menu _ 19 

 

 Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Het menu van de chef is te nemen per tafel. Dank voor uw begrip!

 

Kreeft, Vis & Veggie

Kreeft

Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 58 
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 58 

 

Vis

Zeebaars - ratatouille - gekonfijte aardappel _ 33 
Bouillabaisse - toast - rouille _ 32 
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft _ 55 
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 38 
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ _ 39 
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - hand gepelde Oostduinkerkse garnalen -Hollandse saus _ 35 
Visgerecht van de menu _ 32 

 

Veggie

Quinoa - Portobello - champignons - miso - brunoise _ 29.50 
 Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Het menu van de chef is te nemen per tafel.
Dank voor uw begrip!

 

Vlees

Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline _ 32 
Rundertournedos — béarnaise of pepersaus — warme groenten _ 31.50 
Lamskroontje - oven gebakken - primeur aardappelen _ 33 
Vleesgerecht van de menu _ 32 
 Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Het menu van de chef is te nemen per tafel.
Dank voor uw begrip!

 

Zeevruchten

De klassieke zeevruchtenschotel _ 45

Noordzeegarnalen - krabbenpoten - langoustines - koningsgarnalen - kreukels - Bretoense wulken - diepe oesters

 

Zeevruchtenschotel 'Normandie' _ 74

1/2 kreeft - Noordzeegarnalen - krabbenpoten - langoustines - koningsgarnalen - kreukels - Bretoense wulken - diepe oesters

 

Kreeftenmenu _ 85

3x halve kreeft

 
Vanaf Pasen tot september zijn de zeevruchtenschotels beschikbaar.   Vanaf oktober tot Pasen -  enkel op aanvraag

 

Desserts

Brownie - chocolademousse - amandelroom _ 9,5 
Dame Blanche – vanille – chocolade _ 11 
Assortiment van vruchtensorbets _ 8,5 
Kolonel - limoensorbet - wodka _ 12 
Sabayon Escoffier – vers fruit – vanille _ 11 
Irish coffee _ 9,5 
Dessert van de menu _ 9,5 

 

De Normandie