Menu
Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef.
Menu van de Chef
Carpaccio van Vlaamse ever – kweepeer – salsa verde - notensalade |
Half kreeftje – olijfolie – lookboter – tomaat - basilicum |
Zeewolf onder korst – mini-artisjok – witte kool – broccoli – blanke boter – toets van saffraan Of Eendenfilet – schorseneer – witloof – groene kool - sherryroom |
Peertje in chardonnay – mascarpone - vijgen Of Kaasbordje _ Suppl. € 6 |
€ 82.00 (menu met kreeft)
Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Kaart
Tapas
6 of 9 Fine de Claires - ijsgekoeld - sjalotten-rode wijn-vinaigrette_ 18.50 / 24.50 | |
Bordje gedroogde ham 'Le Noir de Bigorre _ 19.50 | |
Pinsa bruschetta - huisgerookte zalm - humus - gekonfijte tomaat - (3 st) _ 16 | |
Pinsa bruschetta - Mangalica - humus - gekonfijte tomaat - Parmezaan (3 st) _ 16 | |
Voorgerechten
6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette _ 18.50/24.50 | |
Carpaccio van rund - truffelemulsie - Parmezaan - rucola - aardpeer _ 19.50 | |
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde Oostduinkerkse garnalen _ 25 | |
Smeus van Polderaardappel - vers gepelde Oostduinkerkse garnalen _ 25 | |
Koksijde garnaalkroketten _ 23 | |
½ kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 29 | |
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 29 | |
Gebakken ganzenlever - oesterzwam - lente-ui _ 24 | |
Voorgerecht van de menu _ 19 |
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Het menu van de chef is te nemen per tafel. Dank voor uw begrip!
Kreeft, Vis & Veggie
Kreeft
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 58 | |
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 58 |
Vis
Zeebaars - ratatouille - gekonfijte aardappel _ 33 | |
Bouillabaisse - toast - rouille _ 32 | |
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft _ 55 | |
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 38 | |
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ _ 39 | |
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - garnalen -Hollandse saus _ 35 | |
Visgerecht van de menu _ 32 |
Veggie
Quinoa - Portobello - champignons - miso - brunoise _ 29.50 |
Dank voor uw begrip!
Vlees
Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline _ 32 | |
Rundertournedos — béarnaise of pepersaus — warme groenten _ 31.50 | |
Lamskroontje - oven gebakken - primeur aardappelen _ 33 | |
Vleesgerecht van de menu _ 32 |
Dank voor uw begrip!
Zeevruchten
De klassieke zeevruchtenschotel _ 45 Noordzeegarnalen - krabbenpoten - langoustines - koningsgarnalen - kreukels - Bretoense wulken - diepe oesters | |
Zeevruchtenschotel 'Normandie' _ 74 1/2 kreeft - Noordzeegarnalen - krabbenpoten - langoustines - koningsgarnalen - kreukels - Bretoense wulken - diepe oesters | |
Kreeftenmenu _ 85 3x halve kreeft |
Desserts
Brownie - chocolademousse - amandelroom _ 9,5 | |
Dame Blanche – vanille – chocolade _ 11 | |
Assortiment van vruchtensorbets _ 8,5 | |
Kolonel - limoensorbet - wodka _ 12 | |
Sabayon Escoffier – vers fruit – vanille _ 11 | |
Kaasbordje 'uit alle windstreken' - notenbrood _ 13,5 | |
Irish coffee _ 9,5 | |
Dessert van de menu _ 9,5 |