Menu

Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef. Ontdek onze The Dunes Kaart.

Menu van de Chef

Carpaccio van ever - kweepeer - aardpeer - Parmezaan
Half kreeftje - olijfolie - lookboter - tomaat - basilicum
Roodbaars - gekonfijte venkel - ratatouille - aardappel - blanke boter met dashi
OF
Gebakken hinde - rode kool - Brusselse trots - spek - veenbessen
Krokant - cheesecake - speculaas - bosvruchten
OF
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd
Suppl. € 6
€ 49.00 (menu zonder kreeft)
€ 72.00 (menu met kreeft)
 
Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.

Kaart

Bruschetta & tapas

6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette  _ 16 / 22 
Bruschetta met handgeplukte garnalen (3 st) _ 18 
Bruschetta met huisgerookte zalm (3 st) _ 16 
Bruschetta met tomaat - Mangalica (3 st) _ 16 

Voorgerechten

6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette _ 16/22 
Carpaccio van rund - truffelemulsie - Parmezaan - rucola - avocado _ 15 
Ganzenleverterrine - kweepeer - zwarte look - brioche _ 17,5 
Tomaat garnaal ‘ New Style’ – vers gepelde garnalen _ 21  
Smeus van Polderaardappel - vers gepelde garnalen _ 21,5 
Koksijde garnaalkroketten _ 16 
½ kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 25 
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 25 
Voorgerecht van de menu _ 16 
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip!

Vishoofdgerechten

Zeebaars - ratatouille - aubergine - gekonfijte aardappel _ 28 
Bouillabaisse - toast - rouille _ 27 
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft _ 52 
Tomaat garnaal ‘ New Style’ – vers gepelde garnalen _ 34 
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 50 
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 50 
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ _ 39 
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - vers gepelde garnalen - Hollandse saus _ 33 
Visgerecht van de menu _ 29 
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip!

Vleeshoofdgerechten

Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline _ 32 
Rundertournedos — béarnaise of pepersaus — warme groenten _ 29 
Lamskroontje - oven gebakken - primeur aardappelen _ 32 
Vleesgerecht van de menu _ 29 
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip!

Zeevruchtenschotels

  
  
 

Nagerechten

Brownie - chocolademousse - advocaatroom  _ 9,5 
Dame Blanche – vanille – chocolade _ 9,5 
Assortiment van vruchtensorbets _ 8,5 
Sabayon Escoffier – vers fruit – vanille _ 9,5 
Irish coffee _ 9,5 
Dessert van de menu _ 9,5 
De Normandie