Menu

Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef. Daarnaast voorzien we ook een uitgebreide kaart.

Menu van de Chef

Voorgerecht
Tussengerecht met half kreeftje
Vishoofdgerecht
OF
Vleeshoofdgerecht
Dessert 
OF
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd
Suppl. € 6
€ 49.00 (menu zonder kreeft)
€ 69.00 (menu met kreeft) (menu avec hornard)
 
Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.

Kaart

Bruchetta's & Tapas

Bruschetta met tomaat - Mangalica (3 st)15
Bruschetta met verse garnaal (3 st)18
Bordje huisgerookte zalm - vinaigrette - toast13

Voorgerecht

6 of 9 Fine de Claires - sjalot - rode wijn - vinaigrette15/21
Carpaccio van rund - truffelemulsie - parmezaan - rucola- avocado15
Gebakken ganzenlever – dadels – noten  - kweepeer17,50
Tomaat Garnaal ‘New Style’ - vers gepelde garnalen 21
Smeus van polderaardappel - vers gepelde garnalen21,50
Koksijdse garnaalkroketten. 16
1/2 Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid 21
1/2 Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze - tomaat - basilicum21
Voorgerecht van de menu 16

Vishoofdgerecht

Zeebaars – ratatouille – aubergine - gekonfijte aardappel28
Bouillabaisse - toast - rouille27
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft47
Tomaat Garnaal ‘New Style’ - vers gepelde garnalen 34
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze - tomaat - basilicum42
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid 42
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ 37
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - vers gepelde garnalen - Hollandse saus33
Visgerecht van de menu 29
Zeevruchtenschotel*
Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft* 
Halve kreeft Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42

*Zeevruchtenschotels vanaf oktober op aanvraag

Vleeshoofdgerecht

Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline29
Rundstournedos - bearnaise of pepersaus - groentenmix28
Lamskroontje - oven gebakken - primeuraardappel 32
Vleesgerecht van de menu 29

Dessert

Dame blanche ‘De Normandie’9
Brownie – chocolademousse – advocatenroom9
Veurnse meringuetaart9
Sabayon Escoffier - vers fruit - roomijs 9,50
Irish Coffee 9,50
Dessert van de menu 9,50

Alle gerechten worden marktvers gemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip.

De Normandie