Menu

Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef. Ontdek onze The Dunes Kaart.

Menu van de Chef

Pladijs - oesterzwam - zeekraal - daslook - mousseline
Half kreeftje - olijfolie – lookboter – tomaat - basilicum
zeewolf onder korst - mini artisjok - witte kool - broccoli - blanke boter
OF
Pluma d'Iberico 'Cross & Blackwell' - bloemkool - broccoli
Brownie - aardbei - caramel
OF
Kaasbordje door de kaasmeester geaffineerd
Suppl. € 6
€ 49.00 (menu zonder kreeft)
€ 74.00 (menu met kreeft)
 
Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.

Kaart

Bruschetta & tapas

6 of 9 Fine de Claires - ijsgekoeld - sjalotten-rode wijn-vinaigrette_ 18.50 / 24.50 
Bruschetta met handgeplukte garnalen (3 st) _ 19.50 
Bruschetta met huisgerookte zalm (3 st) _ 16 
Bruschetta met tomaat - Mangalica (3 st) _ 16 

Voorgerechten

6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette _ 18.50/24.50 
Carpaccio van rund - truffelemulsie - Parmezaan - rucola - avocado _ 16.50 
Ganzenleverterrine - kweepeer - zwarte look - brioche _ 19 
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 23 
Smeus van Polderaardappel - vers gepelde garnalen _ 23 
Koksijde garnaalkroketten _ 18 
½ kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 27 
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 27 
Voorgerecht van de menu _ 18 
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip!

Vishoofdgerechten

Zeebaars - ratatouille - gekonfijte aardappel _ 32 
Bouillabaisse - toast - rouille _ 32 
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft _ 53 
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 35 
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 54 
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 54 
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ _ 39 
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - vers gepelde garnalen - Hollandse saus _ 33 
Visgerecht van de menu _ 31 
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip!

Vleeshoofdgerechten

Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline _ 32 
Rundertournedos — béarnaise of pepersaus — warme groenten _ 31.50 
Lamskroontje - oven gebakken - primeur aardappelen _ 32 
Vleesgerecht van de menu _ 31 
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip!

Zeevruchtenschotels

Op bestelling

De 'klassieke' zeevruchtenschotel

 
Noordzeegarnalen - krabbenpoten - langoustines - koningsgarnalen - kreukels - Bretoense wulken - diepe oesters _ 45 
Zeevruchtenschotel 'Normandie' 
1/2 kreeft - Noordzeegarnalen - krabbenpoten - langoustines - koningsgarnalen - kreukels - Bretoense wulken - diepe oesters _ 72 
Kreeftenmenu - 3x 1/2 kreeft _ 80 
 

Nagerechten

Brownie - chocolademousse - advocaatroom  _ 9,5 
Dame Blanche – vanille – chocolade _ 9,5 
Assortiment van vruchtensorbets _ 8,5 
Sabayon Escoffier – vers fruit – vanille _ 9,5 
Irish coffee _ 9,5 
Dessert van de menu _ 9,5 
De Normandie