Menu
Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef.
Menu van de Chef
Carpaccio van Vlaamse ever – kweepeer - aardpeer – pastinaak |
Half kreeftje - olijfolie - lookboter - tomaat - basilicum |
Op vel gebakken zeebaars – gepofte knolselder – shiitake – witte kool – vermouth-boter OF Pluma d’Iberico – artisjok – oesterzwam – snijbonen – ‘Cross & Blackwell’ |
Clafoutis – peer – calvadosroom – stracciatella OF Kaasbordje - Suppl. € 6 |
€ 77.00 (menu met kreeft)
Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Kaart
Tapas
6 of 9 Fine de Claires - ijsgekoeld - sjalotten-rode wijn-vinaigrette_ 18.50 / 24.50 | |
Bruschetta met handgeplukte garnalen (3 st) _ 21 | |
Bruschetta met huisgerookte zalm (3 st) _ 16 | |
Bruschetta met tomaat - Mangalica (3 st) _ 16 | |
Bordje gedroogde ham 'Le Noir de Bigorre _ 19.50 |
Voorgerechten
6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette _ 18.50/24.50 | |
Carpaccio van rund - truffelemulsie - Parmezaan - rucola - avocado _ 19.50 | |
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 23 | |
Smeus van Polderaardappel - vers gepelde garnalen _ 23 | |
Koksijde garnaalkroketten _ 21 | |
½ kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 28 | |
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 28 | |
Voorgerecht van de menu _ 19 |
Kreeft, Vis & Veggie
Kreeft
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 56 | |
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 56 |
Vis
Zeebaars - ratatouille - gekonfijte aardappel _ 33 | |
Bouillabaisse - toast - rouille _ 32 | |
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft _ 54 | |
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 35 | |
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ _ 39 | |
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - hand gepelde Oostduinkerkse garnalen -Hollandse saus _ 34 | |
Visgerecht van de menu _ 31.50 |
Veggie
Quinoa - Portobello - champignons - miso - brunoise _ 29.50 |
Dank voor uw begrip!
Vlees
Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline _ 32 | |
Rundertournedos — béarnaise of pepersaus — warme groenten _ 31.50 | |
Lamskroontje - oven gebakken - primeur aardappelen _ 33 | |
Vleesgerecht van de menu _ 32 |
Dank voor uw begrip!
Zeevruchten
De klassieke zeevruchtenschotel _ 45 Noordzeegarnalen - krabbenpoten - langoustines - koningsgarnalen - kreukels - Bretoense wulken - diepe oesters | |
Zeevruchtenschotel 'Normandie' _ 73 1/2 kreeft - Noordzeegarnalen - krabbenpoten - langoustines - koningsgarnalen - kreukels - Bretoense wulken - diepe oesters | |
Kreeftenmenu _ 83 3x halve kreeft |
Desserts
Brownie - chocolademousse - amandelroom _ 9,5 | |
Dame Blanche – vanille – chocolade _ 11 | |
Assortiment van vruchtensorbets _ 8,5 | |
Kolonel - limoensorbet - wodka _ 12 | |
Sabayon Escoffier – vers fruit – vanille _ 11 | |
Irish coffee _ 9,5 | |
Dessert van de menu _ 9,5 |