Menu

Onze chefs werken met (h)eerlijke seizoens-producten en voorzien tweewekelijks een nieuw Menu van de Chef. Daarnaast voorzien we ook een uitgebreide kaart.

Take Away Valentijn

Stel zelf je menu samen! 
Bestellen kan via info@denormandie.be

Afhaal op Zaterdag 13/02 vanaf 15h – 18h
Afhaal op Zondag 14/02 vanaf 10h30 – 12h

Vermelding van: Naam – Telefoonnummer – Datum van afhaal – Uur van afhaal – Duidelijke bestelling – Aantal per gewenst gerecht

 

Hapjes

Cocktail van langoust – advocado – gekonfijte tomaat – gel van balsamico2.20
Tartaar van huis gerookte zalm – limoen – wasabi – selder 2.20
Oesters – diep (per stuk)2.50

Voorgerecht

Pladijs – manchego korst – pastinaak – shiitake –  edamame – spinazie coulis14
Tomaat garnaal ‘New Style’ – vers gepelde garnalen20
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum21 

Hoofdgerecht

Rundsfilet – oesterzwam – Brussels lof – snijbonen – Anna-aardappel – peperroom20 
Roodbaars – oesterzwam – Romanesco – bloemkool – jus geparfumeerd met Thaise gele curry20
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum40

Dessert

Tartine Russe – witte chocolademousse – rode vruchten – coulis7

Zeevruchtenschotel (per 2 personen)

Zeevruchtenschotel
Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42/pp
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft*
Halve kreeft - Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
62/pp
De Normandie