Voorgerechten

6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette _ 18.50/24.50 
Carpaccio van rund - truffelemulsie - Parmezaan - rucola - aardpeer _ 19.50 
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 25 
Smeus van Polderaardappel - vers gepelde garnalen _ 25 
Koksijde garnaalkroketten _ 23 
½ kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 29 
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 29 
Gebakken ganzenlever - noten - kweepeer_24 
Voorgerecht van de menu _ 19 

 

 Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Het menu van de chef is te nemen per tafel. Dank voor uw begrip!

 

De Normandie