Kreeft, Vis & Veggie

Kreeft

Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 56 
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 56 

 

Vis

Zeebaars - ratatouille - gekonfijte aardappel _ 33 
Bouillabaisse - toast - rouille _ 32 
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft _ 54 
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 35  
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ _ 39 
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - hand gepelde Oostduinkerkse garnalen -Hollandse saus _ 34 
Visgerecht van de menu _ 31.50 

 

Veggie

Quinoa - Portobello - champignons - miso - brunoise _ 29.50 
 Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Het menu van de chef is te nemen per tafel.
Dank voor uw begrip!

 

De Normandie De Normandie