Kreeft, Vis & Veggie
Kreeft
| Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 61 | |
| Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 61 |
Vis
| Zeebaars - ratatouille - gekonfijte aardappel _ 36 | |
| Bouillabaisse - toast - rouille _ 34 | |
| Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft _ 60 | |
| Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 43 | |
| Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ _ 43 | |
| Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - garnalen -Hollandse saus _ 38 | |
| Visgerecht van de menu _ 35 |
Veggie
| Quinoa - Portobello - champignons - miso - brunoise _ 33 |
Al onze gerechten worden marktvers klaargemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Het menu van de chef is te nemen per tafel.
Dank voor uw begrip!