Kaart

Bruschetta's & Tapas

6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette16/22
Bruschetta met handgeplukte garnalen (3 st)18
Bruschetta met huisgerookte zalm (3 st) 16
Bruschetta met tomaat - Mangalica (3 st) 16

Voorgerecht

6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette16/22
Carpaccio van rund - truffelemulsie - parmezaan - rucola - avocado15
Ganzenleverterrine - kweepeer - zwarte look - brioche17,5
Tomaat garnaal ‘ New Style’ – vers gepelde garnalen 21
Smeus van Polderaardappel - vers gepelde garnalen21,5
Koksijde garnaalkroketten16
½ kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid22
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum22
Voorgerecht van de menu16

Vishoofdgerecht

Zeevruchtenschotel
Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft 
Halve kreeft Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
63
Zeebaars - ratatouille - aubergine - gekonfijte aardappel28
Bouillabaisse - toast - rouille27
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - ½ kreeft49
Tomaat garnaal ‘ New Style’ – vers gepelde garnalen 34
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum44
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid44
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’37
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - vers gepelde garnalen - Hollandse saus33
Visgerecht van de menu29

Vleeshoofdgerecht

Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline32
Rundertournedos — béarnaise of pepersaus — warme groenten29
Lamskroontje - oven gebakken - primeur aardappelen32
Vleesgerecht van de menu29

Vegetarisch hoofdgerecht

Quinoa – Portobello -  paddenstoelen – miso – brunoise24

Dessert

Brownie - chocolademousse - advocaatroom9,5
Dame Blanche – vanille – chocolade9,5
Assortiment van vruchtensorbets8,5
Sabayon Escoffier – vers fruit – vanille 9,5
Irish coffee9,5
Dessert van de menu9,5

Alle gerechten worden marktvers gemaakt. Om praktische redenen verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Dank voor uw begrip.

De Normandie