Kaart
Bruschetta & tapas
6 of 9 Fine de Claires - ijsgekoeld - sjalotten-rode wijn-vinaigrette_ 18.50 / 24.50 | |
Bruschetta met handgeplukte garnalen (3 st) _ 21 | |
Bruschetta met huisgerookte zalm (3 st) _ 16 | |
Bruschetta met tomaat - Mangalica (3 st) _ 16 |
Voorgerechten
6 of 9 Fine de Claires — ijsgekoeld — sjalotten-rode-wijn-vinaigrette _ 18.50/24.50 | |
Carpaccio van rund - truffelemulsie - Parmezaan - rucola - avocado _ 19.50 | |
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 23 | |
Smeus van Polderaardappel - vers gepelde garnalen _ 23 | |
Koksijde garnaalkroketten _ 21 | |
½ kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 27 | |
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 27 | |
Voorgerecht van de menu _ 19 |
Vishoofdgerechten
Zeebaars - ratatouille - gekonfijte aardappel _ 33 | |
Bouillabaisse - toast - rouille _ 32 | |
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft _ 53 | |
Tomaat garnaal 'New Style' - vers gepelde garnalen _ 35 | |
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum _ 54 | |
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid _ 54 | |
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ _ 39 | |
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - hand gepelde Oostduinkerkse garnalen -Hollandse saus _ 34 | |
Visgerecht van de menu _ 31.50 |
Vleeshoofdgerechten
Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline _ 32 | |
Rundertournedos — béarnaise of pepersaus — warme groenten _ 31.50 | |
Lamskroontje - oven gebakken - primeur aardappelen _ 33 | |
Vleesgerecht van de menu _ 32 |
Kreeftenmenu
Kreeftenmenu - 3x 1/2 kreeft _ 80 |
Nagerechten
Brownie - chocolademousse - advocaatroom _ 9,5 | |
Dame Blanche – vanille – chocolade _ 11 | |
Assortiment van vruchtensorbets _ 8,5 | |
Sabayon Escoffier – vers fruit – vanille _ 11 | |
Irish coffee _ 9,5 | |
Dessert van de menu _ 9,5 |