Take Away Valentijn
Stel zelf je menu samen!
Bestellen kan via info@denormandie.be
Afhaal op Zaterdag 13/02 vanaf 15h – 18h
Afhaal op Zondag 14/02 vanaf 10h30 – 12h
Hapjes
Cocktail van langoust – advocado – gekonfijte tomaat – gel van balsamico | 2.20 |
Tartaar van huis gerookte zalm – limoen – wasabi – selder | 2.20 |
Oesters – diep (per stuk) | 2.50 |
Voorgerecht
Pladijs – manchego korst – pastinaak – shiitake – edamame – spinazie coulis | 14 |
Tomaat garnaal ‘New Style’ – vers gepelde garnalen | 20 |
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum | 21 |
Hoofdgerecht
Rundsfilet – oesterzwam – Brussels lof – snijbonen – Anna-aardappel – peperroom | 20 |
Roodbaars – oesterzwam – Romanesco – bloemkool – jus geparfumeerd met Thaise gele curry | 20 |
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum | 40 |
Dessert
Tartine Russe – witte chocolademousse – rode vruchten – coulis | 7 |
Zeevruchtenschotel (per 2 personen)
Zeevruchtenschotel Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters | 42/pp |
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft* Halve kreeft - Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters | 62/pp |