Take Away Pasen

Stel zelf je menu samen! 
Bestellen kan via info@denormandie.be

Afhaal op:
Zaterdag 03/04 vanaf 15h – 18h
Zondag 04/04 vanaf 10h30 – 12h30
Maandag 05/04 vanaf 10h30 – 12h30
Zaterdag 10/04 vanaf 15h – 18h
Zondag 11/04 vanaf 10h30 – 12h30

Vermelding van: Naam – Telefoonnummer – Datum van afhaal – Uur van afhaal – Duidelijke bestelling – Aantal per gewenst gerecht

 

Hapjes

Tataki van tonijn – boekweit crunch – gekonfijte tomaat – wakame2.20
Gerookte paling – structuren van biet – bulgur – humus2.20
Oester / stuk – rode wijnazijn2.50

Voorgerecht

Pieterman – ragout van asperges – linzen – rode ui – edamame14
Tomaat garnaal ‘New Style’ – vers gepelde garnalen20
Asperges – Vlaamse stijl – mimosa van ei – vers gepelde garnalen – noisette crumble21
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum22 

Hoofdgerecht

Gebakken lamsfilet – oesterzwam – artisjok – jus versterkt met mosterd 20 
Kabeljauw – romanesco – bloemkool – jus geparfumeerd met anijs 20
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum42

Dessert

Brownie van Sao thomé – marcarpone – aardbeien 7

Zeevruchtenschotel (per 2 personen)

Zeevruchtenschotel
Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42/pp
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft*
Halve kreeft - Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
62/pp
De Normandie