Take Away Pasen
Stel zelf je menu samen!
Bestellen kan via info@denormandie.be
Afhaal op:
Zaterdag 03/04 vanaf 15h – 18h
Zondag 04/04 vanaf 10h30 – 12h30
Maandag 05/04 vanaf 10h30 – 12h30
Zaterdag 10/04 vanaf 15h – 18h
Zondag 11/04 vanaf 10h30 – 12h30
Hapjes
Tataki van tonijn – boekweit crunch – gekonfijte tomaat – wakame | 2.20 |
Gerookte paling – structuren van biet – bulgur – humus | 2.20 |
Oester / stuk – rode wijnazijn | 2.50 |
Voorgerecht
Pieterman – ragout van asperges – linzen – rode ui – edamame | 14 |
Tomaat garnaal ‘New Style’ – vers gepelde garnalen | 20 |
Asperges – Vlaamse stijl – mimosa van ei – vers gepelde garnalen – noisette crumble | 21 |
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum | 22 |
Hoofdgerecht
Gebakken lamsfilet – oesterzwam – artisjok – jus versterkt met mosterd | 20 |
Kabeljauw – romanesco – bloemkool – jus geparfumeerd met anijs | 20 |
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum | 42 |
Dessert
Brownie van Sao thomé – marcarpone – aardbeien | 7 |
Zeevruchtenschotel (per 2 personen)
Zeevruchtenschotel Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters | 42/pp |
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft* Halve kreeft - Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters | 62/pp |