Take Away
Stel zelf je menu samen!
Bestellen kan via info@denormandie.be
Afhaal in het weekend
Afhaal op zaterdag vanaf 15h – 18h
Afhaal op zondag vanaf 10h30 – 12h30
Hapjes
Tartare van zalm – bulgursalade – mierikswortel – appel | 2.20 |
Carpaccio van rund – bulgur – truffel emulsie | 2.20 |
Oesters – diep (per stuk) - rode wijnazijn | 2.50 |
Voorgerecht
½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum | 22 |
Asperges – Vlaamse stijl – mimosa van ei – vers gepelde garnalen – noisette crumble | 21 |
Tomaat garnaal ‘New Style’– vers gepelde garnalen | 20 |
Hoofdgerecht
Gebakken lamsfilet – oesterzwam – artisjok – maxime aardappel | 20 |
Op vel gebakken Kabeljauw – pastinaak – broccoli – linzen – jus geparfumeerd met curry | 20 |
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum | 42 |
Dessert
Cheesecake “New Style” – krokant – Belgische aardbeien | 7 |
Zeevruchtenschotel (per 2 personen)
Zeevruchtenschotel Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters | 42/pp |
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft* Halve kreeft - Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters | 62/pp |