Take Away

Stel zelf je menu samen! 
Bestellen kan via info@denormandie.be

 

Afhaal in het weekend

Afhaal op zaterdag vanaf 15h – 18h
Afhaal op zondag vanaf 10h30 – 12h30

Vermelding van: Naam – Telefoonnummer – Datum van afhaal – Uur van afhaal – Duidelijke bestelling – Aantal per gewenst gerecht

 

Hapjes

Tartare van zalm – bulgursalade – mierikswortel – appel 2.20
Carpaccio van rund – bulgur – truffel emulsie2.20
Oesters – diep (per stuk) - rode wijnazijn2.50

Voorgerecht

½ kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum22
Asperges – Vlaamse stijl – mimosa van ei – vers gepelde garnalen – noisette crumble21
Tomaat garnaal ‘New Style’– vers gepelde garnalen20 

Hoofdgerecht

Gebakken lamsfilet – oesterzwam – artisjok – maxime aardappel20 
Op vel gebakken Kabeljauw – pastinaak – broccoli – linzen –  jus geparfumeerd met curry 20
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze – tomaat – basilicum42

Dessert

Cheesecake “New Style” – krokant – Belgische aardbeien 7

Zeevruchtenschotel (per 2 personen)

Zeevruchtenschotel
Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42/pp
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft*
Halve kreeft - Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
62/pp
De Normandie