À la carte

Bruchetta's & Tapas

Bruschetta à la tomate - Mangalica (3 pcs)15
Bruschetta aux crevettes fraîches (3 pcs)18
Assiette de saumon fumé maison - vinaigrette - toast13

Entrée

6 ou 9 Fine de Claires - échalote - vin rouge - vinaigrette15/21
Carpaccio de bœuf - émulsion de truffe - parmesan - avocat roquette15
Foie gras frit - dattes - noix - coing17,50
Crevettes à la tomate "New Style" - crevettes fraîchement décortiquées 21
Smeus van polderaardappel - vers gepelde garnalen21,50
Koksijdse garnaalkroketten. 16
1/2 Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid 21
1/2 Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze - tomaat - basilicum21
Voorgerecht van de menu 16

Vishoofdgerecht

Zeebaars – ratatouille – aubergine - gekonfijte aardappel28
Bouillabaisse - toast - rouille27
Bouillabaisse Normandie - toast - rouille - 1/2 kreeft47
Tomaat Garnaal ‘New Style’ - vers gepelde garnalen 34
Kreeft in olijfolie met lookboter op onze wijze - tomaat - basilicum42
Kreeft in schoon zicht - Klassiek getooid 42
Gebakken zeetong ‘Belle Meunière’ 37
Kabeljauwrug - geplette Charlotte aardappel - vers gepelde garnalen - Hollandse saus33
Visgerecht van de menu 29
Zeevruchtenschotel*
Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
42
Zeevruchtenschotel Normandie - Halve kreeft* 
Halve kreeft Noordzeegarnaal - krabbenpoten - langoustine - koningsgarnaal - kreukels - wulken - diepe oesters
62

*Zeevruchtenschotels vanaf oktober op aanvraag

Vleeshoofdgerecht

Krokant gebakken kalfszwezeriken - truffelmousseline29
Rundstournedos - bearnaise of pepersaus - groentenmix28
Lamskroontje - oven gebakken - primeuraardappel 32
Vleesgerecht van de menu 29

Dessert

Dame blanche ‘De Normandie’9
Brownie – chocolademousse – advocatenroom9
Veurnse meringuetaart9
Sabayon Escoffier - vers fruit - roomijs 9,50
Irish Coffee 9,50
Dessert van de menu 9,50

Tous les plats sont préparés à partir des produits frais du marché. Pour des raisons pratiques, nous vous demandons de bien vouloir limiter le choix à 4 plats par plat à partir de 6 personnes. Merci de votre compréhension.

Le Normandie