Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …
Wens je nu reeds onze menukaart te raadplegen, klik dan hier.

 

 

Menu van de chef    

20.09.2018 – 01.10.2018

 

Konijnenfilet – spekvinaigrette – champignons – m’hamsa – balsamico – granaatappel

 


Half kreeftje met look onder korst van Japans broodkruim

 


Zeewolf – korst van ‘Oud Brugge’ – salsa van tomaat – spits-kool – jonge spinazie – witte wijnsaus
Of/ou
Gebakken lamfsfilet – crunch van olijf en peterselie – artisjok – oesterzwam en jus van rozemarijn

 


Appelgebak – vijgen - vanille
Tarte aux pommes – figues – vanille
Of/ou
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6
Assiette de fromages, affinés par le maître fromager Callebaut _Suppl. € 6

 

 

€ 43,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 63,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Boissons non comprises.  Menu servi par table