Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …

 Download hier de menukaart van De Normandie.

 

Menu van de chef    

18.01.2018 – 29.01.2018

Gebakken zeeduivel - gepofte pastinaak - mosselen - saffraan

 

Half kreeftje – messen - brunoise van tomaat


Gebakken eendenfilet - zalf van schorseneren - gekonfijte pompoen - rozemarijn - witlof - sherry
Of/ou
Schelvis - prei - champignons - mousseline
 


Krokant van pompelmoes - mango - mojito
Of/ou

Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl € 6
 

 

€ 43,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 63,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Boissons non comprises.  Menu servi par table.