Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …
Wens je nu reeds onze menukaart te raadplegen, klik dan hier.

 

 

Menu van de chef    

5.09.2019 – 16.09.2019


Gebakken Sint-Jacobsnootje - pastinaakzalf - linzen - snijbonen - oesterzwam

 

Half kreeftje – olijfolie – lookboter op onze wijze –tomaat – basilicum

 


Op vel gebakken roodbaars - Charlotte stampers - prei - paksoi - wortel - witte wijnsaus en vermout

Of/ou

Pluma d'Iberico - bloemkool en broccoli - dauphine aardappel - "Cross and Blackwell"


Clafoutis - appel - calvadosroom - vanille ijs
Of/ou
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6
 


€ 45,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 65,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per gezelschap te nemen.