Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …
Wens je nu reeds onze menukaart te raadplegen, klik dan hier.

 

 

Menu van de chef    

16.01.2020 – 27.01.2020


Gebakken kwartel - gekonfijte knolselder - sherry - consommé met Dashi

 

Half kreeftje – Nantua saus - julienne - morilles

 


Op vel gebakken skrei - aardpeer - wortel - witte kool - oesterzwam - blanke boter

Of/ou

Pluma d'Iberico - zalf van schorseneren - pompoen - bloemkool - mousseline van pickles


Clafoutis - appel - calvados - vanille
Of/ou
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6
 


€ 45,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 65,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per gezelschap te nemen.