Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …
Wens je nu reeds onze menukaart te raadplegen, klik dan hier.

 

 

Menu van de chef    

08.11.2018 – 19.11.2018


Gebakken pladijs – zalf van butternut – beukenzwam – nage van saffraan

 

Half kreeftje – julienne van groentjes – blanke boter


Kabeljauw – korst van Oud-Brugge en olijf –  zalf van pastinaak – oesterzwam
Of/ou
Hinde – gepofte knolselder en witlof – boschampignons – Anna-aardappel - poivrade


Chocolade brownie – noten – abrikoos – cremeux van
pistache en abrikoos
Of/ou
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6
 

 

€ 45,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 65,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Boissons non comprises.  Menu servi par table.