Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …
Wens je nu reeds onze menukaart te raadplegen, klik dan hier.

 

 

Menu van de chef    

15.03.2019 – 25.03.2019


Hoppescheuten – gepocheerd ei – Mangalica    


Half kreeftje – ovengebakken – gekonfijte tomaat - sjalot


Pladijs – nage van kokkels – mossels – prei – saffraan
Of/ou
Duroc – zalf van wortel –– broccoli – sabayon van pickles


Clafoutis – rabarber – amandel – yoghurtijs – limoenzeste
Of/ou
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6

 

 

 

€ 45,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 65,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Boissons non comprises.  Menu servi par table.