Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …
Wens je nu reeds onze menukaart te raadplegen, klik dan hier.

 

 

Menu van de chef    

22.11.2018 – 09.12.2018


Op vel gebakken riddervis – M’hamsa – pomoen – schuim van aioli
 


Half kreeftje met look onder korst van Japans broodkruim

 

Zeebaarsfilet – witte kool – champignons – gekonfijte aardappel – salsa van tomaat – sauce vierge
Of/ou
Hinde – pastinaak – groene kool – beukenzwam – veenbessen –
appeltje - witloof
 


Taartje van peer – pecanoten – anglaise – pistache
Of/ou
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6

 

 

€ 45,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 65,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Boissons non comprises.  Menu servi par table.