Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …
Wens je nu reeds onze menukaart te raadplegen, klik dan hier.

 

 

Menu van de chef    

10.01.2019 – 21.01.2019


Op vel gebakken zeebaars - aardpeer - violetaardappel - notenboter

 

Half kreeftje – meli-melo van groenten - kreeften-aïoli

 

Pladijs - wortelzalf - prei - beukenzwam - spinazie - kerrieboter
Of
Hinde - luchtige pastinaak - rode kool - lardo di colonnata

 

Vanille cremeux - pompelmoes - limoenzeste - atsina - rode vruchten
Of
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6

 

 

€ 45,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 65,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Boissons non comprises.  Menu servi par table.