Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …
Wens je nu reeds onze menukaart te raadplegen, klik dan hier.

Bekijk hier onze menukaart


 

Menu van de chef
07.03.2020 – 16.03.2020



Hoppescheuten – hoeve eitjes – pastinaak – gerookte paprika - mangalica

 

Half kreeftje – Vlaams getooid

 

Zeebaars – ratatouille – venkel – gekonfijte tomaat
Of
Pluma d’Iberico – wortel – kerrie – bloemkool – broccoli - picklesroom

 

Bretoens zanddeegje – grapefruit – yoghurt cremeux - citrusrasp
Of
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6

 

 

 


€ 45,00 (menu zonder kreeft) 
€ 65,00 (menu met kreeft)

Exclusief dranken. Menu per gezelschap te nemen.