Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …
Wens je nu reeds onze menukaart te raadplegen, klik dan hier.

 

 

Menu van de chef
13.02.2020 – 23.02.2020



Sint Jacobsnootjes - gepofte butternut - venkel - saffraan

   

Half kreeftje – olijfolie – lookboter – tomaat - basilicum

 

Skrei 'love fish' - broccoli - bloemkool - champignons - Dijon

Of

Jonge eendenfilet - oesterzwam - pastinaak - Brussels lof - biet - Dauphine aardappel

 

"Love seat" - witte chocolade en citrus - rode vruchten - amandel - zeste van sinaas en gember

Of

Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6
 



€ 45,00 (menu zonder kreeft) 
€ 65,00 (menu met kreeft)

Exclusief dranken. Menu per gezelschap te nemen.