Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …

 Download hier de menukaart van De Normandie.

 

Menu van de chef    

21.09.2017 –02.10.2017

Gebakken filet van konijn - handgerolde couscous - gebakken appel - pijnboompitten


Half kreeftje – gesmolten spinazie – nantais saus


Gebakken roodpootpatrijs - oesterzwam - artisjok - rode biet zalf - snijbonen
Of/ou
Pladijs - gebakken langoustines - gesmolten spinazie - venkel - Hollandaise met jus van garnaal


Chocolade cheesecake - banaan - jeneverbessen - vanille
Of/ou
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl € 6

 

 

€ 43,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 63,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Boissons non comprises.  Menu servi par table.