Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …

 Download hier de menukaart van De Normandie.

 

Menu van de chef    

02.11.2017- 13.11.2017


Gebakken Sint-Jacobsnoot - witloof - curry 'Tamari' - pompoen - wakamé

 

Half kreeftje – Vlaams getooid


Kabeljauw op vel gebakken - pastinaak - mix van kool - wortel - Dijon met vermouth toets
Of/ou
Hinde - zoete aardappel - oesterzwam - groene kool - spek - amandelaardappel - peperroom

 

Tarte tatin à la Russe - mandarijnboter - caramel 'Napoleon'
Of/ou
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl € 6
 

 

€ 43,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 63,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Boissons non comprises.  Menu servi par table.