Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …
Wens je nu reeds onze menukaart te raadplegen, klik dan hier.

 

 

Menu van de chef    

17.10.2019 – 28.10.2019


Zeewolf onder korst - oesterzwam - gekonfijte tomaat - luchtige spinaziejus

 

Half kreeftje – nantais - gesmolten spinazie

 


Kabeljauw - pastinaak - mix van kolen - wortel - Dijon met vermouth

Of/ou

Gebakken hinde - gepofte butternut - Wildeman - veenbessen - witloof


Cheescake - speculooscrunch - blauwe bessen - pistache - munt
Of/ou
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6
 


€ 45,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 65,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per gezelschap te nemen.