Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proeven in De Normandie

Bij De Normandie kom je proeven met alle zintuigen. Als meesters in het combineren van hemelse smaken, schotelen de chef-koks u steeds de heerlijkste delicatessen voor in het restaurant. Of het nu gaat om een slaatje, pasta, het menu van de chef, vlees- of visgerecht, …

 

 

Menu van de chef    

26.04.2018 – 07.05.2018



Mechelse asperges –Mangalica - Parmezaanse schilfers - pesto met daslook
   

Half kreeftje – verse spinazie – nantua sausje

 

Eendenfilet – zalf van zoete paprika – champignons - snijbonen
Of/ou
Op vel gebakken kabeljauw – tagliatelle van courgettes – oesterzwammen – Anna-aardappel - dijonaise

 

Soepje van citrus – chutney van mango – rabarber ijs
Of/ou
Kaasbordje door kaasmeester Callebaut geaffineerd _ Suppl. € 6

 

 

€ 43,00 (menu zonder kreeft) (menu sans homard)
€ 63,00 (menu met kreeft) (menu avec homard)

Exclusief dranken. Menu per tafel te nemen.
Boissons non comprises.  Menu servi par table.