Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Events

Events organiseren zit al sinds lang in de genen van De Normandie. Een klein of groot gebeuren plannen? Laat je begeleiden door ons en maak je keuze uit de diverse mogelijkheden en menu's.
 

Klik hier voor onze eindejaarsmenu's

Kerstmenu - 25.12.2017 (middag)

Wachtbordje :
Huisgerookte zalm – witte kool – wasabi – affila cress

 

Gegrilde griet – zalf van pastinaak – oesterzwam - dugléré

 

Half kreeftje – gebakken in olijfolie – lookboter op onze wijze – zongedroogde tomaat - basilicum

 

Filet van hinde – gepofte knolselder – groene kool – zalf van erwtjes – maxime aardappel
Of
Zeebaars op vel – zuiderse toets – gekonfijte tomaat – sauce vierge

 

Clafotis – Chardonnay peertje – cheesecake met ‘Sao Thome’ chocolade

Menu zonder kreeft € 49 - Menu met kreeft € 69
Exlusief wijnen en dranken

All-in : glaasje bubbels – passende wijnen en dranken – koffie met versnaperingen : supplement €  22


Oudejaarsmenu - 31.12.2017


Champagne Mailly Grand Cru vergezeld van :
Licht gerookte kwartel – snippers van ganzelever – brioche – compote van vijgen

 

Gebakken zeeduivel – hand gepelde garnalen uit Oostduinkerke – rucola-dressing


Kreeft – spaghetti van mergpompoen – gesmolten Roma-tomaat
 

Gebakken reerug – groene kool – “pork belly” – granaatappel
 

Luchtig kaastaartje – cremeux van mojito – limoencrumble
 

Bijpassende wijnen
Champagne Mailly Grand Cru
Hautes Côtes de Beaune “Les Perrières” – Bourgogne 2014
Château Les Tourelles du Barrail – Médoc 2015


Dranken gedurende de dansavond
(behalve sterke dranken en champagne) 
Aanvang om 19h30 stipt
€ 165pp


Nieuwjaarsmenu 01.01.2018 (middag)

Wachtbordje :
Tonijn – wakamé – sesamzaad – gekonfijte tomaat –guacamole
 

Gebakken zeeduivel – pastinaak – Iberico ham – coulis van waterkers en Vermouth
 

Half kreeftje – gebakken in olijfolie – lookboter op onze wijze – zongedroogde tomaat - basilicum
 

Reerug – creme van aardpeer – spruitjes – witlof – mousse van veenbessen – poivrade
Of
Zeewolf – korst van oud Brugge – meli-melo van wintergroente – handgerolde couscous


Luchtig kaastaartje – cremeux van mojito – crumble van limoen

 

Menu zonder kreeft € 49 - Menu met kreeft € 69
All-in : glaasje bubbels – passende wijnen en dranken – koffie met versnaperingen : supplement € 22